Ohlédnutí za SIS Cup Holíč

2.9.2023 proběhla v Holíči na Slovensku SIS CUP – stuntová soutěž.

Kluci okolo @ludvikhelesi_stuntrider & @wokruj jsou skvělá parta nadšených lidí, ve který stále setrvává chuť něco dělat a organizovat, přes všechny neduhy, které tato nelehká činnost přináší. Pořádali jestli se nepletu již 8. Ročník slovenské STUNT soutěže. Akce velice milá sympatická, v dobrém pohodovém duchu, s velice fajn lidmi. A to znova opakuji, nálada nad míru skvělá, já tam byl totiž od pátku a užíval si tu pohodu

Kluci máji k dispozici plochu zhruba čtvercového rozměru a né uplně dobrých povrchových vlastností, ale za to byla uklizená a čistá tak , že by se z ní dalo snídat. I proto musím nechal klobou dole , pro všechny soutěžící, jelikož podmínky právě pro maximálně skvělý podaný výkon v soutěži, byly nelehké !!!!

Společně s @kuba_kykal@patrick_freestyle jsme dostali pozvání na moto show a jak jsme zmiňoval, přes divočinu na které se muselo jezdit to stálo fakt za to a já si to moc užil

Má zodpovědná úloha , ale taky spočívala v účasti 4-členné poroty pro hodnocení soutěže. Bylo to především na prvních dvou příčkách až neuvěřitelně těsné!

Rád bych poděkoval za pozvání na tuhle akcičku, ale především, bych chtěl lidsky a úpřímně poblahopřát k organizaci všem, vím moc dobře, jaká úskalí si to vše obsahuje #gratuluji !!!!!!!